Rahaston hallinnointiyhtiönä toimii Redstone Nordics Oy

Redstone Nordics Oy on vuonna 2017 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Espoo. Yritys rakentaa ja ylläpitää yhdessä kumppaneidensa ja globaalien yhteissijoittajiensa kanssa useita alakohtaisia rahastoja. Yhtiöllä on toimistot kuudessa maassa.

Esittely: Kaj Hagros

Kai Hagros, Redstone Nordics Oy

Redstone Nordicsin toimitusjohtaja Kaj Hagros on ollut mukana perustamassa kahdeksaa yhtiötä, sijoittajana yli 50 kohdeyhtiössä ja toiminut yli 30 hallituksessa, joista kymmenessä puheenjohtajana. Hagrosilla on taustallaan useita onnistuneita irtautumisia (mm. FirstHop, Booxmedia, Cabforce) ja yli 10 vuoden työkokemus kotimaisista ja kansainvälisistä pääomasijoitusrahastoista: Redstone (2017 alkaen), Prodeko Ventures (2015 alkaen) ja Sunrise Bridge Partners (2008 alkaen). Ennen kasvuyrityssijoituksia Hagros on toiminut johtotehtävissä IT-ja media-aloilla, mm. mobiilipalveluiden operatiivisena johtajana NewsCorp-mediayhtiössä ja toimitusjohtajana Helsingin pörssin päälistayhtiössä Tecnotree Oyj (ent. Tecnomen).

Esittely: Oskari Lehtonen

Oskari Lehtonen, Redstone Nordics Oy

Oskari Lehtonen on kokenut sarjayrittäjä, joka on menestynyt useita kertoja. Lehtosen perustama finanssiteknologian yhtiö CGS Software Group listautui fuusion jälkeen nimellä RTS Networks Lontoon AIM-markkinapaikalle. Tämän jälkeen Lehtosen perustama päivän diilipalvelu Offerium myytiin Sanomalle. Niin ikään Lehtosen yhdessä perustama Seikkailuhalli Huimala fuusioitiin pääomasijoittajan omistamaan HopLop-ketjuun. Lehtosen perustama digitaalisia oppimateriaaleja tuottava Tabletkoulu on noussut voitolliseksi ja Suomen suosituimmaksi oppimisalustaksi palveltujen koulujen ja lukioiden lukumäärällä laskettaessa. Lehtonen on myös toiminut pitkään hallitusjäsenenä asiakaspalautetta keräävässä Happy-Or-Notissa, joka keräsi hiljattain kansainvälisen $14,5m rahoituskierroksen.